Een lokaal nummer in het buitenland

Als u een internationaal bedrijf heeft, vraagt dit om een buitenlands telefoonnummer. Bij Zakelijkenummers.nl heeft u meerdere opties. Zo kunt u kiezen voor een universeel 00800 nummer of een betaald Premium Rate nummer. Maar voor een echte lokale uitstraling is een lokaal telefoonnummer misschien wel iets voor u.

Een lokaal telefoonnummer is essentieel als u zich op een specifiek gebied of bepaalde stad richt. Ook als u maar één locatie in het buitenland hebt, kunt u een lokaal nummer aanvragen.

Bij Zakelijkenummers.nl bestelt u een virtueel lokaal nummer. Dit betekent dat dit lokale nummer de beller uitkomt bij elke gewenste bestemming. Bijvoorbeeld een mobiel nummer, vast lokaal nummer of direct in uw telefonie-omgeving op een toestel.

Voordelen van een lokaal buitenlands nummer

Voor alle bedrijven

Een lokaal buitenlands nummer is voor iedereen. Of u nu een eenmanszaak bent die ook weleens zaken over de grens doet of onderdeel van een multinationale onderneming.

Locatie onafhankelijk bedrijf

Een virtueel telefoonnummer betekent dat er geen telefoonaansluiting is op een vast adres. In plaats daarvan worden bellers doorgeschakeld naar elke bestemming, waar ook ter wereld.

Lage gesprekskosten

In heel Europa zijn de meeste bellers bekend met telefoonnummers bij hen in de buurt. Ze zijn herkenbaar, vertrouwd en goedkoop om te bellen.

Essentiële functies

Door middel van een IVR, oftewel Interactive Voice Response, is het mogelijk om allerlei extra functies aan een telefoonnummer te koppelen. Denk aan een wachtrij met wachtmuziek, keuzemenu’s, gespreksopname, gespreksstatistieken en meer. Op deze manier maakt u een nummer nog gebruiksvriendelijker voor uw klanten.

Lokaal buitenlands nummer aanvragen

Bij Zakelijkenummers.nl heeft u al een buitenlands lokaal nummer voor €25,- per maand. Met nummers beschikbaar in meer dan 100 landen maken wij uw bedrijf overal ter wereld lokaal bereikbaar. Klik hier om direct een lokaal buitenlands nummer te bestellen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on skype
Skype

recent posts