INGEO nummers 100+ landen

Internationaal geografische nummers

Uw eigen telefoonnummer in het land naar uw keuze

Bestel hieronder direct een nummer in het land naar keuze, indien er aanvullende informatie benodigd is zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

InGEO nummer voordelen en kenmerken

Een INGEO nummer is interessant voor bedrijven die ook in het buitenland actief zijn met werkzaamheden en hier graag een lokale uitstraling willen hebben. Ook voor grensbedrijven kan een INGEO nummer van het naastgelegen land interessant zijn. Zo betalen de klanten met een buitenlands nummer geen internationale gesprekskosten.

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest. Heeft u momenteel een geografisch nummer dat u graag wenst te behouden? ZakelijkeNummers.nl kan uw nummer ook voor u migeren.

Beschikbaar in meer dan 100 landen wereldwijd tegen de scherpste tarieven.

Selectie van onze klanten