Faxen via internet versturen – €5 per maand (Fax 2 Email)

Ontvang en verstuur faxen eenvoudig online

Bestel faxen via e-mail voor €5,- per maand

Faxen via internet (e-mail) bij Zakelijkenummers.nl

Voor sommige beroepsgroepen is faxen een onmisbaar deel van de werkzaamheden. Denk hierbij aan advocatenkantoren die juridische stukken verzenden of groothandels die bestellingen ontvangen. Doormiddel van Faxen via email verstuurt en ontvangt u eenvoudig uw fax via uw e-mailadres, zonder dat hier een fax aan te pas komt. Makkelijk, snel en daarnaast natuurlijk goed voor het milieu.

De online faxoplossing van Zakelijkenummers.nl is perfect voor het versturen van uw faxen via uw e-mail. U verstuurt e-mailberichten vanaf uw e-mail naar het faxapparaat van de ontvanger en u ontvangt inkomende faxen als PDF in uw mailbox. U heeft verder alle mogelijkheden van een fysiek faxapparaat.

Verschil met traditioneel faxen

Bent u benieuwd naar het verschil tussen faxen via internet en traditioneel faxen? We hebben een artikel geschreven over dit onderwerp.

Een greep van de functies van Fax to e-mail

5 €/Month
Een geografisch telefoonnummer uit de regio of een niet geografisch gebonden 085-nummer

Wij kunnen een bestaand faxnummer overnemen en ervoor zorgen dat de faxen op dit nummer binnenkomen

Stel uw nieuwe of bestaande nummer in als afzendnummer voor faxen die via e-mail worden verzonden

Faxen via internet – Voordelen en kenmerken

01

Verstuur uw fax als pdf bestand in de bijlage naar het e-mailadres en het faxnummer van de ontvanger. Dit doet u gewoon vanaf uw eigen mailbox (bijvoorbeeld via Outlook of Gmail). Alle faxen die u krijgt komen ook in uw mailbox terecht.

02

Wilt u meerdere faxen tegelijk ontvangen of versturen? Dat is geen probleem! Met een fysiek faxapparaat kunt u hooguit 1 fax tegelijk ontvangen, maar de lijn is met faxen via e-mail niet bezet. U maakt namelijk gebruik van Fax via VoIP. Daarnaast kunt u ook eenvoudig uw faxberichten doorsturen naar meerdere e-mailadressen.

03

Uw verstuurde en ontvangen faxen direct in uw digitale archief. Zo creëert u gemakkelijk overzicht door uw faxen te sorteren op bijvoorbeeld contactpersoon, datum of faxnummer.

04

Online faxen via e-mail is goed voor het milieu! Door te faxen via e-mail komt er geen papier meer aan te pas.
  • Fax to email of Email to fax
  • Faxen ontvangen in uw mailbox
  • Faxen versturen vanaf uw e-mail als PDF-bestand
  • Faxen versturen naar meerdere ontvangers tegelijk
  • Digitaal archief
  • Een milieuvriendelijke oplossing

Selectie van onze klanten