Premium Rate-nummers
lokaal servicenummer

Internationaal inkomsten met uw telefoonnummer

Uw eigen Premium Rate nummer aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk aanbod. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Wat kost een Premium Rate-nummer?

Bij Zakelijkenummers.nl heeft u al een Premium Rate nummer voor slechts €45,- per maand. Dit is inclusief online telefooncentrale.

Een greep uit de functies van ZakelijkeNummers.nl:

45 € Per maand

Premium Rate-nummer voordelen en kenmerken

Vanzelfsprekend proberen wij u zo goed mogelijk te informeren bij het maken van de juiste keuze voor uw 00800 nummer, maar we willen we u niet overladen met informatie.

Wanneer u toch graag wat meer informatie wil over de verschillende servicenummers en het 00800 nummer dan kunt u hier terecht voor een overzichtelijke opsomming van de verschillende tarieven en mogelijkheden.

U betaalt een vast tarief per maand. Dit is €45,- voor het eerste land en vervolgens €8,- voor (de beschikbare) extra landen. Een overzicht van de beschikbare extra landen vindt u hier terug.

U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst om al uw vragen omtrent een 00800 of ander servicenummer, te beantwoorden!

Selectie van onze klanten