0906 nummers
€45,- per maand

Professioneel en betaald servicenummer

Kies direct beschikbare 0906 nummers

Helaas zijn er geen 0906-nummers direct beschikbaar. Kies hieronder uit binnenkort vrije nummers.

Kies binnenkort beschikbare 0906 nummers

0906 nummer zoeken

Bij ZakelijkeNummers kiezen wij niet voor u, u kiest zelf!

U stelt uw eigen online telefooncentrale samen met één van onze experts precies in zoals u het nodig heeft. Zonder beperkingen. En dat voor de vaste lage prijs van €45,- per maand!

Een 0906 nummer aanvragen

Bij ZakelijkeNummers.nl vraagt u eenvoudig uw 0906 nummer aan. Een 0906 nummer kunt u gebruiken om geld mee te verdienen. De diensten die via 0906-nummers worden aangeboden zijn veelal diensten met een erotisch karakter. Kies een nummer uit onze voorraad en binnen één werkdag staat uw nieuwe nummer actief. Of kies voor een 0906-nummer die binnenkort beschikbaar is. Wilt u een nummer aanvragen die niet bij ons op voorraad is? Geen probleem. Wij vragen het nummer voor u aan bij de ACM. Het duurt ongeveer 2 weken voordat dit nummer actief is. U krijgt van ons een tijdelijk nummer die u in de tussentijd kunt gebruiken, zodat u niet zonder nummer zit.

Kies een 0906 nummer

Wanneer u een 0906 nummer uit onze voorraad kiest schakelen wij deze per direct door naar uw huidige telefoon. Ook regelen wij uw online telefooncentrale binnen één werkdag voor u in. Zo kunt u snel aan de slag met uw 0906 nummer.

0906 nummer kosten

Bij Zakelijkenummers.nl betaalt u €45,- per maand voor uw 0906 nummer. Verder stelt u een bedrag in dat uw bellers betalen. U kunt hierbij kiezen voor een tarief per minuut of een tarief per gesprek. Zo levert 1,60 per gesprek u al €0,95 op. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijke tarieven en opbrengsten van uw 0906 nummer.

Bij ZakelijkeNummers kiezen wij niet voor u, u kiest zelf!

U stelt uw eigen online telefooncentrale samen met één van onze experts precies in zoals u het nodig heeft. Zonder beperkingen. En dat voor de vaste lage prijs van €5,- per maand!

Een greep uit de functies van de online telefooncentrale van ZakelijkeNummers.nl:

45 €/maand
  • Nummer blokkeren
  • Postcoderoutering
  • Keuzemenu
  • Whisperfunctie
  • Wachtrij met wachtmuziek
  • E-mail rapportages
 
6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

0906 nummer voordelen en kenmerken

Een 0906-nummer laat u doorschakelen naar een bestaande telefoonlijn. Vast of mobiel. U bepaalt welk toestel overgaat als het 0906-nummer gebeld wordt. En u kunt deze eindbestemming zo vaak wijzigen als u wilt.

Een 0906-nummer is een betaald servicenummer. De beller betaald een bepaald bedrag per minuut of per gesprek. U bepaalt deze tarieven. U krijgt een deel van de belkosten terug waardoor u de kosten kunt dekken of zelfs winst maken. Klik hier voor een overzicht van de mogelijke opbrengsten van een 0906 nummer!

Voor uw 0906-nummer kiest u voor een kortcijferig nummer, een langcijferig nummer of een naamnummer. U kiest het nummer dat het best bij u en uw onderneming past. Zo weet u zeker dat uw nummer het beste bij uw bellers blijft hangen.

Voor een lijst met alle actieve 0900 nummers, klik hier. Voor een overzicht van alle andere servicenummers die ZakelijkeNummers te bieden heeft, klik hier.

Selectie van onze klanten