00800 nummer aanvragen

Grensoverschrijdende bereikbaarheid

Kies uit direct beschikbare 00800 nummers

Onderstaande 00800 nummers zijn direct beschikbaar uit onze voorraad en binnen 24 uur geactiveerd in verschillende landen. Bekijk onze UIFN availability matrix om alle landen te bekijken.

Staat het gewenste 00800 nummer er niet tussen?

Controleer hier of het door u gewenste nummer beschikbaar is en vraag deze direct aan.

 

Kies uit direct beschikbare 00800 nummers

Onderstaande 00800 nummers zijn direct beschikbaar uit onze voorraad en binnen 24 uur geactiveerd in verschillende landen. Bekijk onze UIFN availability matrix om alle landen te bekijken.

Een greep uit de functies van ZakelijkeNummers.nl:

45 Per maand, voor het eerste land. Extra landen kosten €8,- per land.
Een 00800-nummer kost €45,- per maand Kijk hier welke landen u direct aan kunt sluiten bij ZakelijkeNummers.nl

00800 nummer voordelen en kenmerken

Vanzelfsprekend proberen wij u zo goed mogelijk te informeren bij het maken van de juiste keuze voor uw 00800 nummer, maar we willen u niet overladen met informatie.

Wanneer u toch graag wat meer informatie wilt over de verschillende servicenummers en het 00800 nummer dan kunt u hier terecht voor een overzichtelijke opsomming van de verschillende tarieven en mogelijkheden.

U betaalt een vast tarief per maand. Dit is €45,- voor het eerste land en vervolgens €8,- voor (de beschikbare) extra landen. Een overzicht van de beschikbare extra landen vindt u hier terug.

U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst om al uw vragen omtrent een 00800 of ander servicenummer, te beantwoorden!

Selectie van onze klanten