Volumekorting op servicenummers

Heeft u een 0800 nummer en vraagt u zich af wat de mogelijkheden voor volumekorting zijn? Net zoals het meest gebelde 0800 nummer in Nederland, de belastingtelefoon, kan het voor u ook mogelijk zijn om staffelkorting te krijgen. Staffelkorting is mogelijk van 1.000 minuten of meer. We informeren u graag over de mogelijkheden van staffelkorting en eventuele volume afspraken.

Bij gebruik vanaf een mobiele telefoon of doorschakelen brengen andere operators waaronder KPN en T-mobile, Vodafone en Ziggo of Tele2 daar toeslagen voor in rekening, deze toeslagen verschillen maar naar een buitenlandse bestemming of van een mobiele telefoon komt daar 14,5 cent toeslag bij. Deze berekenen wij conform de prijslijst KPN aan u door. Tenzij hier additionele schriftelijke afspraken over gemaakt zijn.

Dit is mogelijk wanneer wij volume afspraken met u kunnen maken, en wij deze Back-to-back met onze leveranciers kunnen afstemmen. In veel gevallen kan een aanbod van Zakelijkenummers.nl scherper zijn dan u nu van uw telefoonaanbieder ontvangt.

Vind hier direct uw
0800-, 0900-, 088- of 085-nummer

Selectie van onze klanten