Zakelijke Nummer Specialist

We weten als geen ander hoe moeilijk ondernemen is. Zelf ondernemen we al meer dan tien jaar. In die tijd hebben we al meer dan 5.000 tevreden klanten en meer dan 15.000 zakelijke nummers aangesloten. Genoeg reden om ons specialist op het gebied van zakelijke nummers te noemen.

Dé specialist op het gebied van servicenummers

We hebben bijna alles al gezien. Maar, dat betekent niet dat we arrogant worden, of van onze persoonlijkheid afstappen. In het tegendeel, we zijn nog zo persoonlijk als de dag dat we begonnen met ondernemen. En dat zullen we altijd blijven. We denken graag met u mee over oplossingen op het gebied van servicenummers of de inrichting van uw IVR. En als we u niet direct de gewenste oplossing kunnen bieden, zoeken we een andere manier om u wel tevreden te stellen. Voor ons is geen situatie te vreemd of aanvraag te moeilijk. We stoppen pas als u tevreden bent. Want dat is de service van ZakelijkeNummers.nl.

ZakelijkeNummers.nl, dé specialist op het gebied van servicenummers.

Voor een overzicht van de mogelijkheden voor servicenummers en klantcontact nummers, neem een kijkje op de volgende pagina’s 0800, 0900, 085 of 085.

Selectie van onze klanten