Nummerbureau

Nummerbureau is een initiatief van Zakelijkenummers.nl en ondersteund ondernemers met het activeren van hun nummer. Bij het Nummerbureau activeren we uw 0800-, 0900-, of 088-nummer voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw nummer kwijtraakt. En wilt u dit nummer in gebruik gaan nemen? Dan hoeft u ons slechts even op de hoogte te brengen en binnen 24 uur zorgen wij dat uw nummer bereikbaar is en uitkomt op een eindbestemming naar keuze of ingericht met een compleet keuzemenu. Ideaal voor spontane marketingacties of situaties waar een extra lijn direct beschikbaar moet zijn. En wanneer dit nummer weer gedeactiveerd moet worden, doen we dit ook meteen voor u. Zo heeft u al uw 0800-, 0900-, of 088-nummer direct tot uw beschikking wanneer u deze nodig heeft. Dat is de service van Nummerbureau.nl!

Uw servicenummer activeren

Heeft u al een servicenummer en wilt u deze activeren? Dat kan met vele voordelen. Zo ontzorgt Nummerbureau.nl u compleet voor al uw zakelijke nummers. Activeer uw nummer direct door middel van deze link.

Beëindigen van uw servicenummer

U kunt er voor kiezen om uw servicenummer op te zeggen als u er geen gebruik van maakt of wilt maken. Het opzeggen van een servicenummer via de ACM kan een moeilijke opgave zijn. Wij helpen u er graag mee. Klik hier om uw servicenummer op te zeggen.

Nummer verhuizen

Wilt u overstappen naar Nummerbureau.nl (onderdeel van Zakelijkenummers.nl)? Dat kan en is heel eenvoudig. Klik hier om over te stappen.

Een nieuw nummer aanvragen

Wilt u geen gedoe meer met uw zakelijke nummer? Registreer dan uw bedrijf gemakkelijk bij Nummerbureau! U activeert uw nummers bij Nummerbureau en wij zorgen voor al uw zakelijke nummers. Vraag simpelweg een nummer aan bij ons of direct bij ACM en wij beheren deze voor u. U bepaalt wanneer het nummer geactiveerd wordt, wij doen de rest!

Selectie van onze klanten

Makro logo
Logo Slachtofferhulp Nederland
Bosch logo
siemens logo