Is mijn servicenummer bereikbaar vanuit het buitenland?

Bereikbaar in het buitenland

Is mijn servicenummer bereikbaar vanuit het buitenland?

Om uw vraag meteen te beantwoorden, er zijn 3 soorten servicenummers, servicenummers die wel vanuit het buitenland bereikbaar zijn (088– en 085-nummers), nummers die niet vanuit het buitenland bereikbaar zijn (08xx– en 09xx-nummers) en internationale servicenummers (00800-nummers).

Let dus goed op dat als u uw werkzaamheden ook over de grens plaats wil laten vinden, u een daarvoor bestemd nummer gebruikt. Een 00800-nummer is hier een uitstekende oplossing voor.  Zoals u hier kunt lezen, is een 00800-nummer vergelijkbaar aan een Nederlands 0800-nummer. Dit zorgt er voor dat u internationaal uitstekend bereikbaar bent. U betaalt de kosten voor de beller waardoor het een erg laagdrempelig nummer is voor de beller. Een vergelijkbaar telefoonnummer als een 0900-nummer is er echter niet.

Nederlands nummer maar wel voor buitenlandse nummers bereikbaar zijn

Heeft u primair werkzaamheden in Nederland maar heeft u ook weleens buitenlandse klanten, als u bijvoorbeeld vlakbij de grens gestationeerd bent, dan is een 088– of 085-nummer aan te raden. Beide typen servicenummer zijn vanuit heel de wereld te bereiken. Dit betekent dat ook buitenlandse bellers u gemakkelijk kunnen bereiken, maar u niet de kosten voor deze bellers betaalt. Ideaal voor als u sporadisch gebeld wordt door buitenlandse nummers.

Buitenlands telefoonnummer

Heeft u veel werkzaamheden in het buitenland, of wilt u een strikt buitenlands nummer? Dan kan dat natuurlijk ook bij ZakelijkeNummers.nl. Hier worden UIFN-nummers voor gebruikt. Dit zijn buitenlandse telefoonnummers. Vergelijkbaar met onze 088– en 085-nummers. Voor meer informatie of het aanvragen van een UIFN-nummer kunt u hier kijken of contact opnemen met een van onze adviseurs.

Een korte samenvatting

Wilt u een nummer dat niet alleen vanuit Nederland maar ook van over de grens bereikbaar is, kies dan voor een 088– of 085-nummer. Wilt u een nummer dat alleen vanuit Nederland bereikbaar is? Kies dan voor een 0800– of 0900-nummer.  Zoekt u een nummer specifiek voor uw buitenlandse klanten en wilt u deze laagdrempelig houden, kies dan voor een 00800-nummer. Deze is gratis voor de beller. Wilt u echt een buitenlands nummer, dan kiest u voor een UIFN-nummer.

Meteen een nummer aanvragen of met een van onze adviseurs zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder en zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw telecomwensen.