070 netnummer

Een regionale uitstraling, waar uw bedrijf zich ook bevindt

  • Een lokaal nummer in de regio Den Haag

  • Regionale uitstraling met een 070 nummer

  • Gratis voor de beller, vanaf vast en mobiel

  • Doorschakelen naar een nummer naar keuze (ook 06 nummers)

Een 070 nummer aanvragen

Een regionale uitstraling met een 070 netnummer. Een 070 nummer is een netnummer voor de regio Den Haag. Ideaal voor ondernemers en ZZP’ers in de regio Den Haag die door middel van een persoonlijk en herkenbaar nummer de bereikbaarheid willen verhogen. Maar ook als u niet gevestigd bent in deze regio kunt u gemakkelijk een 070 nummer aanvragen.

De gemeente Den Haag

In totaal telt de gemeente Den Haag ongeveer 545.000 inwoners. Naast de gemeente Den Haag is het nummer ook ideaal voor de regio's: Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk (Zuid-Holland) en Den Haag-Ypenburg.

Een netnummer van ZakelijkeNummers.nl

ZakelijkeNummers.nl levert nummers uit voorraad waardoor uw zakelijke servicenummer binnen 24 uur live kan staan! Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een voicemail of een wachtrij instellen. Verhuizen of een nieuw nummer? Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag van slechts €5 per maand voor uw nummer. De belkosten bedragen 6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

Kies hier uit direct beschikbare 070 nummers

Een ander netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers.

Een 070 nummer is ook ideaal voor de regio’s

Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk (Zuid-Holland), Den Haag (inclusief Den Haag-Ypenburg)

Een greep uit onze klanten