020 netnummer

Een regionale uitstraling, waar uw bedrijf zich ook bevindt

  • Bereikbaar vanuit het buitenland

  • Regionale uitstraling met een telefoonnummer met kengetal 020

  • Gratis voor de beller, vanaf vast en mobiel

  • Doorschakelen naar een nummer naar keuze (ook 06 nummers)

Een 020 nummer aanvragen

Een regionale uitstraling met een 020 netnummer. Een 020 nummer is een netnummer voor regio Amsterdam. Voor ondernemers en zzp’ers die in deze regio de bereikbaarheid willen vergroten is het ideaal. Het nummer 020 is herkenbaar en geeft een persoonlijk gevoel bij het bedrijf. Is uw bedrijf niet in regio Amsterdam gevestigd? Dan is het nog steeds mogelijk om een 020 nummer aan te vragen. Het is vervolgens mogelijk om het nummer door te schakelen naar een ander telefoonnummer.

De gemeente Amsterdam

Amsterdam heeft een inwonertal van circa 860.000 inwoners. Naast de regio Amsterdam is een telefoonnummer met netnummer 020 ook ideaal voor de regio's: Amsterdam zuidoost, Amstelveen, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Oude meer, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg, Den Ilp, Duivendrecht, Diemen, Halfweg, Ilpendam.

Een netnummer van ZakelijkeNummers.nl

ZakelijkeNummers.nl levert nummers met kengetal 020 uit voorraad waardoor uw zakelijke servicenummer binnen 24 uur live kan staan! Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een voicemail of een wachtrij instellen. Verhuizen of een nieuw nummer? Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag van slechts €5 per maand voor uw nummer. De belkosten bedragen 6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

Kies hier uit direct beschikbare 020 nummers

Voor een andere regio een netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers

Een 020 nummer is ook ideaal voor de regio’s

Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Badhoevedorp, Broek in Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Oude meer, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.Waterland, Den Ilp, Duivendrecht, Diemen, Halfweg, Ilpendam.

Een greep uit onze klanten