076 netnummer

Een regionale uitstraling, waar uw bedrijf zich ook bevindt

076 nummer aanvragen regio Breda

Een 076 nummer is een netnummer voor de regio Breda. ZakelijkeNummers.nl levert 076 nummers uit voorraad waardoor uw zakelijke servicenummer binnen 24 uur live kan staan! Ideaal voor ondernemers en ZZP’ers in de regio Breda die door middel van een persoonlijk en herkenbaar nummer de bereikbaarheid willen verhogen. Maar ook als u niet gevestigd bent in deze regio kunt u gemakkelijk een 076 nummer aanvragen.

De gemeente Breda

De gemeente Breda telt een inwonertal van ongeveer 184.000. Verder zijn er ongeveer 17.800 bedrijven actief in de gemeente.

Naast de gemeente Breda is een 076 netnummer ook ideaal voor de gemeentes: Prinsenbeek, Terheijden, Wagenberg, Teteringen, Ulvenhout, Galder, Strijbeek, Etten-Leur, Zundert, Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen.

Een netnummer van ZakelijkeNummers.nl

Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een voicemail of een wachtrij instellen. Verhuizen of een nieuw nummer? Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag van slechts €5 per maand voor uw nummer. De belkosten bedragen 6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

Kies hier uit direct beschikbare 076 nummers

Een ander netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers.

Een 076 nummer is ook ideaal voor de regio’s

Prinsenbeek, Terheijden, Wagenberg, Teteringen, Ulvenhout, Galder, Strijbeek, Etten-Leur, Zundert, Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen

Een greep uit onze klanten