013 netnummer

Een regionale uitstraling, waar uw bedrijf zich ook bevindt

013 nummer aanvragen regio Tilburg

Direct een 013 nummer aanvragen? Een 013 nummer is een netnummer voor de regio Tilburg. Ideaal voor ondernemers en ZZP’ers in de regio Tilburg die door middel van een persoonlijk en herkenbaar nummer de bereikbaarheid willen verhogen. Maar ook als u niet gevestigd bent in deze regio kunt u gemakkelijk een 013 nummer aanvragen. Binnen 24 uur staat uw nieuwe nummer live!

Met een regionaal nummer creëert u een lokale binding met potentiële klanten in een bepaalde regio. Ook is het soms voordeliger voor de beller om u te bellen op een 13 nummer.

De gemeente Tilburg

In de gemeente Tilburg zijn ongeveer 53.000 inwoners woonachtig. Verder telt de regio 16.425 bedrijven!

Een 013 netnummer is niet alleen ideaal voor de regio Tilburg, maar ook voor de volgende regio’s: Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Baarle-Nassau, Ulicoten, Castelré, Alphen (Noord-Brabant), Riel en De Moer

Een netnummer van ZakelijkeNummers.nl

Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een voicemail of een wachtrij instellen. Verhuizen of een nieuw nummer? Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag van slechts €5 per maand voor uw nummer. De belkosten bedragen 6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

Kies hier uit direct beschikbare 013 nummers

Voor een andere regio een netnummer bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers

Een 013 nummer is ook ideaal voor de regio’s

Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Baarle-Nassau, Ulicoten, Castelré, Alphen (Noord-Brabant), Riel, De Moer

Een greep uit onze klanten