De waarde van een regionaal telefoonnummer

Waarde regionaal telefoonnummer

Als bedrijf heeft het veel voordelen om een regio onafhankelijk telefoonnummer te hebben. Toch is het niet voor elk bedrijf de beste keuze. We geven hier enkele voorbeelden waarin een regionaal telefoonnummer wellicht beter is voor uw bedrijf.

Lokale doelgroep

De bakker of slager uit de regio die nagenoeg alleen mensen uit de buurt bedienen, zullen niet snel een 0800 of 0900 nummer bestellen. In zo’n geval is het juist van belang dat het telefoonnummer een link heeft met de betreffende regio en zo zijn er voldoende kleinere regio bedrijven en instellingen die altijd behoefte zullen blijven houden aan een dergelijk herkenbaar nummer.

Analoge lijnen verdwijnen

Bent u een van de organisaties die nog niet is overgezet naar VoIP? Wacht niet te lang. Een veel gehoord argument van mensen die nog niet zijn overgestapt is de angst voor het verstoren van iets dat werkt. Dit is een hele logische redenering, echter kan dit straks ironisch genoeg juist de reden zijn dat alles wél in de soep loopt. Wij adviseren dus om hierin zoveel mogelijk een assertieve houding in aan te nemen zodat u de controle in eigen hand houdt. Vanzelfsprekend assisteren wij hier graag bij indien gewenst. Bijkomend voordeel is dat u daarmee gelijk de rest van uw zakelijke telefonie naar wens kunt inregelen en daarmee dus kosten, tijd, energie en hoofdpijn op de langere termijn bespaart.

Makkelijk te verhuizen

Bent u van plan op korte termijn te verhuizen en zit u nog niet op VoIP? Dan is dit sowieso een no-brainer. Een lokaal nummer dat namelijk niet meer vastzit aan het verouderde netwerk van de KPN is namelijk net zo eenvoudig te verhuizen als een regio onafhankelijk servicenummer. Het is dan een zogenaamd virtueel nummer geworden. Uw lokale nummer wordt als het ware losgehaald en u kunt er vervolgens alles mee doen wat u wilt. Een 010 nummer mobiel opnemen in 020 en vice versa? Geen probleem! Zelfs in New York zou u gewoon dat telefoontje naar Staphorst kunnen oppakken.

Dezelfde functionaliteiten als bij een servicenummer

Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat u niet over dezelfde functies als bij een regio onafhankelijk servicenummer over kunt beschikken. Sterker nog, dit is hét moment om uw vaste nummer van deze extra mogelijkheden te voorzien!

Benieuwd naar deze functionaliteiten? Lees dan hier verder, of neem direct contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden want we kunnen ons voorstellen dat de mogelijkheden u een beetje doen duizelen.

Direct contact opnemen

Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst!