0800-nummerwinkel

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare 0800-nummers.
Heeft u het gewenste nummer gevonden? Dan kunt u deze direct online bestellen.

Bij ZakelijkeNummers kiezen wij niet voor u, u kiest zelf!

U stelt uw eigen online telefooncentrale samen met één van onze experts precies in zoals u het nodig heeft. Zonder beperkingen. En dat voor de vaste lage prijs van €45,- per maand!

0800 nummer aanvragen

Bij Zakelijkenummers.nl heeft u keuze uit onze grote voorraad aan 0800 nummers. Als u een van deze nummers kiest schakelen wij deze per direct door naar uw huidige (mobiele) telefoon. Klik hier om te bestellen

0800 nummer kiezen

Wilt u een nummer aanvragen die niet bij ons op voorraad is? Dan vragen wij het nummer voor u aan. U machtigt ons in dit geval om een nummer aan te vragen bij de ACM, de Authoriteit Consument & Markt. Het aanvragen van een nummer buiten de voorraad duurt ongeveer 2 weken. U ontvangt van ons in de tussentijd een gratis tijdelijk nummer. Kom hiervoor met ons in contact.

45 € Per maand Een greep uit de functies van ZakelijkeNummers.nl:

De voordelen van een 0800 nummer:

Een 0800-nummer is een gratis informatienummer waarvan de nummerhouder alle gesprekskosten op zich neemt. Bedrijven kiezen voor dit nummer wanneer ze bijvoorbeeld benaderd willen worden voor een wervingsactie of voor servicedoeleinden.

Een 0800-nummer oogt professioneel en landelijk. Een mobiel nummer op uw website kan onprofessioneel overkomen en een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten uw regio afschikken. Met een 0800-nummer laat u zien dat u landelijk opereert.

Met een 0800-nummer kunnen klanten u gratis bellen. Hierdoor staat het servicenummer garant voor een hoge respons: een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert.

Kiest het nummer dat het beste bij uw bellers blijft hangen. Een kortcijferig nummer (8 cijfers) is makkelijk te onthouden en bij een langcijferig (11 cijfers) nummer is het mogelijk de naam van uw bedrijf in het nummer te verwerken. Het nummer stelt u samen op basis van een eenvoudig te onthouden cijferreeks of letterreeks. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 0800-LOODGIETER.

Selectie van onze klanten