Verstuur snel en makkelijk rechtsgeldige documenten met fax2mail

fax2mail

Menigeen heeft het idee dat de fax geen enkele functie meer heeft. Particulier gezien is dat misschien zo, maar de fax is altijd al voornamelijk een zakelijk communicatiemiddel geweest en heeft juist in het zakenleven nog wel degelijk een belangrijke functie.

Rechtsgeldige documenten

Vooral bij het versturen van overeenkomsten en rechtsgeldige documenten geldt voor de fax dat dit juridisch gezin een geldig bewijs van verzending is. Bovendien is het sneller en goedkoper dan het versturen van een aangetekend schrijven. De fax wordt daarom wereldwijd nog steeds miljoenen keren verstuurd per dag. Dat komt omdat het bijna onmogelijk is om de inhoud van een fax te wijzigen bij verzending. Wat er in gaat komt er ook weer uit zogezegd, en tevens heeft u altijd een bewijs dat de fax is afgeleverd op de eindbestemming. Om deze reden hebben faxen in Nederland praktisch dezelfde waarde als een aangetekend document.

Gelukkig is het niet zo dat u voor het versturen van een fax een lomp apparaat in huis hoeft te houden of halen. U kunt rechtsgeldige documenten met fax2mail snel en makkelijk versturen en daardoor eenvoudig de voordelen ervan benutten. Heeft u al een 088 nummerblok? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een van deze nummers aan de fax2mail dienst toe te wijzen, maar ook zonder nummerblok hoeft het opzetten van een fax echter niet duur of ingewikkeld te zijn. Een voordelig 085 nummer zou hierin bijvoorbeeld uitkomst kunnen bieden.

Direct contact opnemen

Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst!