Vraag een zakelijk nummer aan

Zorg voor een professionele uitstraling van uw bedrijf

  • Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf

  • Automatische doorschakeling naar uw mobiele nummer

  • Kies uw nummer uit onze grote voorraad

  • Voor elke bedrijf een perfect nummer.

Zakelijk nummer aanvragen

Bent u nog steeds zakelijk bereikbaar op uw 06-nummer? Dan wordt het hoog tijd dat u overstapt naar een zakelijk nummer. Zakelijke nummers brengen namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee:

  • Een professionele uitstraling

Met een zakelijk nummer komt u een stuk professioneler over dan met een 06-nummer. Zelfs een kleine, startende ondernemer krijgt hierdoor de uitstraling van een professioneel en ervaren bedrijf.

  • Uw privé nummer blijft privé

Als u met een zakelijk nummer communiceert, blijft uw privé nummer ook echt privé. Uw bellers kennen namelijk alleen uw zakelijke nummer. Zo kunt u werk en privé makkelijker gescheiden houden. Daarbij zullen wij uw zakelijke nummer naar uw huidige vaste telefoon doorschakelen. We kunnen uw vaste nummer ook naar uw mobiel doorschakelen.

  • Verbeter uw klantvriendelijkheid

Een groot voordeel van een zakelijk nummer is dat u er meerdere functies bij krijgt. Bijvoorbeeld een welkomst tekst en een keuzemenu. Met een keuzemenu zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw bellers altijd bij de juiste afdeling terecht komen. Op deze manier kunt u uw klanten nog beter helpen.

Hoe kies ik een zakelijk telefoonnummer?

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zakelijke nummers: 0800 nummers; 0900 nummers; 088 nummers; 085 nummers; lokale nummers; en zelfs internationale nummers. Het is belangrijk om een zakelijk nummer te gebruiken dat goed bij uw bedrijf past. Dat heeft met verschillende aspecten te maken. Een aantal hiervan zijn de aard van uw bedrijf, de grootte van uw bedrijf en de landen waar u zich op richt.

  • Wat voor bedrijf heeft u?

Maakt u veel gebruik van telefonische verkoop? Of staat u uw klanten vaak te woord met uw klantenservice afdeling? Biedt u entertainment aan via de telefoon? Indien u veel aan telefonische klantenservice doet en zo klantvriendelijk mogelijk wilt zijn, is een 0800 nummer de ideale oplossing. Het bellen van een 0800 nummer is namelijk gratis. Zo komt u ontzettend klantvriendelijk over en kunt u uw contactmomenten vergroten. Doet uw bedrijf aan telefonische entertainment? Bijvoorbeeld spelvragen. Dan raden wij u aan om voor een 0900 nummer te kiezen. Hiermee kunt u extra inkomsten verdienen. U bepaalt namelijk zelf wat de beller betaalt. Dit is ideaal voor entertainment doeleinden.

  • Wat is de grootte van uw bedrijf?

Heeft u een bedrijf met één vestiging? Of heeft u meerdere vestigingen in binnen- en buitenland? En heeft u veel of weinig afdelingen? Met al deze vragen dient u rekening te houden bij het kiezen van een zakelijk nummer. Indien u namelijk veel vestigingen of afdelingen heeft binnen uw bedrijf, is een 085 of 088 nummer een goede oplossing. Hiermee kunt u elke afdeling of vestiging namelijk een eigen, opeenvolgend nummer geven. Bijvoorbeeld 088 1000 100 en 088 1000 101. Zo is elke afdeling of vestiging op een apart nummer bereikbaar. Is dit niet het geval binnen uw bedrijf? Dan kunt u beter voor een 0800 of 0900 nummer kiezen aangezien u hier één nummer bij ontvangt. Zo is uw hele bedrijf bereikbaar op hetzelfde nummer.

  • Opereert u lokaal, landelijk of internationaal?

De markt waar u zich met uw bedrijf op richt, is ook een belangrijke factor bij het kiezen van een zakelijk nummer. Indien u zich op lokale markten richt, raden wij u aan om voor een lokaal nummer uit de regio te kiezen. Met een lokaal nummer geeft u uw bellers namelijk het idee dat u zich in die regio bevindt. Hierdoor wekt u een vertrouwd gevoel op bij uw bellers. Indien u nationaal opereert, raden wij 0800 of 0900 nummers aan. Deze nummers zijn in heel Nederland bereikbaar en laten zien dat u landelijk opereert. Bevindt u zich op internationale markten én op de Nederlandse markt? Kies dan voor een 088 of 085 nummer. Hiermee bent u overal in Nederland te bereiken én in het buitenland. Opereert u alleen internationaal? Kies dan voor een internationaal nummer.

Hoeveel kost een zakelijk nummer?

U heeft al een zakelijk nummer voor €45,- per maand.

Offerte of direct bestellen?

Bij zakelijkenummers.nl helpen we u graag verder met uw zakelijke telefonie. Heeft u door bovenstaande informatie een keuze kunnen maken over welk nummer het beste bij u past? Bestel uw nummer dan vandaag nog. Indien wij het door u gekozen nummer op voorraad hebben, schakelen wij deze direct door naar uw huidige telefoon(s).

Wilt u toch wat meer informatie over een bepaald nummer? Dan kunt u ook een offerte aanvragen. Als u een offerte aanvraagt voor een specifiek nummer, reserveren wij dit nummer voor u. U heeft vervolgens 3 weken om van dit nummer af te zien. Indien u niet aangeeft van het nummer af te zien, schakelen wij deze door naar het nummer van uw keuze. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van het nummer en alle voordelen die erbij horen.

Een greep uit onze klanten