Hoe zet ik een winstgevend 0900 nummer op

Winstgevenheid 0900

Hoe zet ik een winstgevend 0900 nummer op?

Heeft uw bedrijf een 0900 nummer of overweegt u om dit servicenummer te nemen? Als onderneming mag u zelf het tarief van dit nummer bepalen. Ondanks dat je geen kosten meer bovenop de lokale kosten mag berekenen, is het wel nog mogelijk om er een winstgevend nummer te maken. In dit artikelen vertellen we u meer over wat de kosten voor een 0900 nummer zijn en wat u kunt verdienen.

Wat kost een (winstgevend) 0900 nummer?

MttM betaalt 0900-nummerhouders aan het eind van de maand uit voor gegenereerde verdiensten.  Dit kan gebeuren middels een korting op de factuur (veel van onze klanten nemen tenslotte meerdere diensten bij ons af) of een maandelijkse uitkering op uw bankrekening. Met behulp van onderstaand overzicht kunt u gemakkelijk uitrekenen of schatten wat een 0900 nummer u zou kunnen kosten (en dus ook opbrengen).

Wat kunt u verdienen?

Om uit te kunnen rekenen wat u gaat verdienen heeft u natuurlijk meer data nodig, bijvoorbeeld de hoeveelheid telefoontjes die u zult ontvangen en hoe lang de gesprekken zullen zijn. Organisaties die al een 0900 nummer hebben en naar ons willen overstappen beschikken vaak al over deze statistieken, maar dit geldt uiteraard niet voor nieuwe afnemers. Gelukkig heeft u bij ons altijd de beschikking over de data die van belang is en kunt u op elk moment de rapportages bekijken in uw eigen IVR portal. Middels deze statistieken zult u al snel zien hoeveel gesprekken u binnen krijgt en hoe lang deze duren, zodat u aan de hand daarvan uw tarief kunt aanpassen.

Wat zijn de meest winstgevende 0900 diensten?

De meest gebruikte diensten voor een winstgevend 0900 nummer zijn de meesten wel bekend, maar naast astrologische advieslijnen of erotische entertainment doeleinden kunnen 0900 nummers ook gebruikt worden om iemand toegang te verlenen of iets te verkopen tegen betaling. Onderstaand een korte samenvatting van enkele doeleinden die veel aangeboden worden middels een 0900 nummer:

  • Erotiek & Entertainment
  • Informatie
  • Toegangsverschaffing
  • Verkopen van kennis en ideeën
  • Ideaal voor consultants en adviseurs

Direct contact opnemen

Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst!