010 netnummer

Een regionale uitstraling, waar uw bedrijf zich ook bevindt

  • Een lokaal nummer in de regio Rotterdam

  • Lokale binding in de regio

  • Kies zelf uw telefoonnummer uit onze voorraad

  • Doorschakelen naar een nummer naar keuze (ook 06 nummers)

Een 010 nummer aanvragen

Een 010 netnummer is een nummer voor de regio Rotterdam! Ideaal voor ondernemers en ZZP’ers in de regio Rotterdam die door middel van een persoonlijk en herkenbaar nummer de bereikbaarheid willen verhogen. Om een 010 nummer aan te vragen, hoeft u niet in Rotterdam gevestigd te zijn. U kunt ervoor kiezen om dit nummer door te laten schakelen naar uw mobiele telefoonnummer of naar een vast toestel.

De gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft een inwonertal van circa 640.000 inwoners. Er zijn ongeveer 58.000 bedrijven actief in Rotterdam!

Naast de regio Rotterdam is een 010 netnummer ideaal voor de regio's: Berken en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Rotterdam Albrands, Poortugaal, Hoogvliet, Pernis, Vondelingenplaat en Botlek.

Een netnummer van Zakelijkenummers.nl

ZakelijkeNummers.nl levert 010 nummers uit voorraad waardoor uw zakelijke servicenummer binnen 24 uur live kan staan! Bij ons krijgt u altijd een online telefooncentrale. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een voicemail of een wachtrij instellen. Verhuizen of een nieuw nummer? Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag van slechts €5 per maand voor uw nummer. De belkosten bedragen 6,5 ct/min piek, 6 ct/min dal, 3,9 cent per gesprek. De éénmalige aansluitkosten van €90 betalen wij voor u!

Kies hieronder uit onze voorraad 010-nummers:

Een netnummer voor een andere regio bestellen? Klik hier voor ons aanbod aan netnummers.

Een 010 nummer is ook ideaal voor de regio’s

Berken en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Rotterdam Albrands, Poortugaal, Hoogvliet, Pernis, Vondelingenplaat, Botlek

Een greep uit onze klanten