De functie van een vooraankondigingstoon

vooraankondigingstoon

Een hele mond vol voor een simpele functie, maar niet minder belangrijk. Met zo’n toon weet u namelijk of u gebeld wordt door een klant, of bijvoorbeeld uw oma.

Super simpel, super handig

Veel van onze klanten hebben hun servicenummer niet alleen zakelijk in gebruik, maar ook privé. Om te voorkomen dat deze klanten meerdere mobieltjes mee moeten nemen, voor een dual sim moeten kiezen of per ongeluk iets te informeel opnemen, is er ook een simpelere oplossing; De vooraankondigingstoon. Dit is een toon die u als servicenummer gebruiker te horen krijgt wanneer u een inkomend telefoontje aanneemt dat via uw servicenummer is doorgeschakeld. Bijvoorbeeld naar uw mobiele telefoon. De toon kan een simpel piepje zijn of een ingesproken berichtje dat aangeeft via welk kanaal het gesprek binnen komt. Op die manier kunt u desgewenst oneindig veel inkomende telefoontjes binnen laten komen op uw eindbestemming en altijd weten of het een zakelijk telefoontje betreft. Ook binnen uw eigen organisatie kunt u hiermee natuurlijk een verder onderscheid aanbrengen.

Kies uw eigen vooraankondigingstoon

U kunt zelf een toon kiezen of een berichtje inspreken die u te oren krijgt wanneer u de telefoon opneemt. U kunt hiervoor een audiobestand of in te spreken tekst aanleveren. Deze kunt u naar uw accountmanager sturen of naar support@zakelijkenummers.nl.

Direct contact opnemen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken, of omdat er nog iets niet helemaal duidelijk is. We zijn u graag van dienst!